- ۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس – بخش اول
- ۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس – بخش دوم
- ۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس – بخش پایانی
با شما هستیم با دلایل قانع کننده ۱۵ تا ۴۰ از مجموعه مقالات “۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس” برای استفاده از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت. لطفا تا انتهای این نوشته نیز با ما همراه باشید.
۱۴- ادغام پذیری:
وردپرس به آسانی می تواند با برخی از پلتفرم های قدرتمند دیگر ادغام شود که این امر منجر به بازدهی بیشتر تجارت شما خواهد شد.
۱۵- یادگیری آسان:
یادگیری وردپرس واقعا آسان است. شما به راحتی می توانید آن را در مدت کوتاهی یاد بگیرید.
۱۶- فراتر از یک وبلاگ:
اگر چه در ابتدای عرضه وردپرس، کاربرد آن برای بلاگرها بود اما اکنون این سیستم مدیریت محتوا به عنوان وب سایت در اهداف گوناگون شخصی، تجاری، خدماتی و… استفاده می شود.
۱۷- ساختن یک جامعه مجازی:
وردپرس بر پایه ایجاد یک جامعه مجازی از ارتباطات طراحی شده است. بدین نحو که شما می توانید با کاربرانتان از طری دیدگاه ها و یا اشتراک گذاری مطالبتان در شبکه های اجتماعی مختلف، در تعامل باشید.
۱۸- صرفه جویی در هزینه:
واضح است که استفاده از یک پلتفرم رایگان برای شروع کار می تواند تا حد زیادی باعث صرفه جویی در هزینه های شما گردد. به عبارتی وقتی از وردپرس و یک پوسته و چندین افزونه رایگان استفاده می کنید، دیگر نیاز به استخدام یک طراح و توسعه دهنده وب پیدا نخواهید کرد که این خود باعث کاهش هزینه ها می شود.
۱۹- راه های تجارت الکترونیک متعدد:
راه های فراوانی وجود دارد که از طریق آنها می توانید سایت وردپرسی خود را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کرده و از آن کسب درآمد کنید.
۲۰- ظاهر نو و جذاب:
اگر در همان ابتدای کار و یا بعد از مدتی تصمیم به نو کردن ظاهر سایت خود داشته باشید، این کار را به راحتی هرچه تمام تر با تعویض پوسته سایت خود می توانید انجام دهید. البته امروزه برخی از پوسته های حرفه ای و فوق حرفه ای وجود دارند که با امکانات فراوان و صفحه ساز حرفه ای، دیگر نیاز به تعویض شدن ندارند و شما به راحتی با تغییر چینش المان های مختلف، تغییر رنگ و… می توانید ظاهر سایت خود را تغییر دهید.
۲۱- استفاده به عنوان سیستم عضویت:
اگر شما قصد دارید به ازای خدماتی که به کاربرانتان ارائه می دهید درآمد بیشتری کسب کنید، با استفاده از راه اندازی یک سیستم عضویت کاربری این کار را می توانید انجام دهید. برای انجام این کار افزونه های متعددی وجود دارد. برای مثال می توانید از افزونه های زیر کمک بگیرید:
- ایجاد بخش عضویت در وردپرس با WP-Members : Membership Framework
- افزونه UserPro – عضویت و پروفایل حرفه ای کاربران وردپرس
۲۲- زمان بندی ارسال نوشته ها:
یکی از بهترین ویژگی های وردپرس سیستم زمان بندی آن است. به کمک این ویژگی شما می توانید پست های خود را به صورت حرفه ای زمان بندی کنید تا در زمان مقرر به صورت خودکار، بدون نیاز به آنلاین بودن شماارسال شود. اگر نمی دانید چگونه از این ویژگی استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم نوشته آموزش زمان بندی پست ها یا نوشته ها در وردپرس را مطالعه کنید.
۲۳- نقش های کاربری متعدد:
زمانی که سایتی را بر اساس وردپرس طراحی می کنید، می توانید وظایف مختلفی را برای کاربران با سطح دسترسی مختلف تعیین کنید. مدیر کل، نویسنده و ویرایشگر فقط چند نقش کاربری از نقش های مختلف وردپرس هستند. برای آشنایی بیشتر با نقش های کاربری وردپرس پیشنهاد می کنیم نوشته های زیر را بخوانید:
۲۴- افزودن گواهی نامه:
وردپرس این قابلیت را دارد که در فوتر و یا هر کجای دیگر سایت گواهی نامه های معتبری نظیر اینماد، استاندارد و … را به سایت اضافه کنید. این کار طبیعتا باعث افزایش میزان اعتبار و اعتماد به شما در نزد مشتریانتان خواهد شد.
۲۵- ارسال محتوا با یک کلیک:
یکی از ویژگی های وردپرس که برای مبتدیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، امکان ارسال محتوا (نوشته و یا ساخت صفحه مجزا مثل درباره ما) به راحتی و فقط با یک کلیک است. به صورت کلی بخش ارسال محتوای وردپرس (ویرایشگر،برچسب ها، دسته بندی ها و…) دارای UI (رابط کاربری) و UX (تجربه کاربری) مطلوبی است.
۲۶- پلتفرم جهانی:
از آنجا که پیشخوان (داشبورد) وردپرس همیشه یکسان به نظر می رسد، آن را به یک پلتفرم جهانی تبدیل کرده است.
۲۷- بهبود کارایی:
با این که در ابتدا وردپرس به عنوان یک پلتفرم برای وبلاگ ها عرضه شد اما با مرور زمان تکامل یافت؛ به طوری که اکنون به یک سیستم مدیریت محتوای تمام عیار تبدیل شده است؛ به همین دلیل تعجب آور نیست این نکته که مردم می گویند: ” وردپرس را فقط ذهن شما است که می تواند محدود کند!”
۲۸- در دسترس بودن:
شما در هر کجای این جهان پهناور که باشید با یک کامپیوتر و یا هر وسیله دیگری که به اینترنت متصل شود می توانید وب سایت وردپرسی خود را به راحتی مدیریت کنید. برای این کار به هیچ نرم افزاری نیاز ندارید جز یک مرورگر!
۲۹- سرعت برقراری ارتباط:
در وردپرس پس از انجام هر تغییر و یا بروز رسانی، نیاز نخواهید داشت که ساعت ها منتظر اعمال تغییرات باشید. هر گونه تغییر و بروزرسانی در وردپرس به سرعت و در لحظه اعمال خواهد شد.
۳۰- پایداری:
کدهای استفاده شده در وردپرس ثابت و ساده هستند. دروردپرس از کدهای HTML بیش از اندازه استفاده نشده است و این نکته مثبتی در ایندکس صفحات در موتور جستجوی گوگل به شمار می آید.
۳۱- مدیریت زمان:
در وردپرس علاوه بر آن که می توانید بسیاری از کارها از جمله انتشار نوشته ها را زمان بندی کنید، با محول کردن بخشی از کارها به کاربران دیگر به صورت کنترل شده، می توانید در زمان خود صرفه جویی کنید و آن را به خوبی مدیریت کنید.
۳۲- افزونه های به اشتراک گذاری:
یکی از مزیت های غیر قابل انکار وردپرس افزونه های محبوب و کاربردی آن است. برای به اشتراک گذاری محتواهای شما در شبکه های اجتماعی افزونه های متعدد قدرتمندی ساخته شده است که به کمک آن ها یا خودتان به راحتی یک کلیک می توانید محتواهایتان را به اشتراک بگذارید و یا با قرار دادن دکمه های به اشتراک گذاری در پست ها، این کار را به کاربران سایتتان بسپارید. چند مورد از بهترین افزونه ها را در نوشته های زیر می توانید مشاهده کنید:
- افزونه AccessPress Social Share فارسی – اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی
- اشتراک گذاری آسان در وردپرس با افزونه (Ultimate Social Media Plus (Social Media
- افزونه AddToAny وردپرس برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
- دنبال کردن و به اشتراک گذاری در وردپرس با Social Media Feather
- اضافه کردن دکمه های اشتراک گذاری به RSS وردپرس
- به اشتراک گذاری متن انتخاب شده در وردپرس
۳۳- خلاقیت پذیری:
وردپرس به علت منبع باز بودن ( open source) از خلاقیت ها و ایده های نو توسعه دهندگان وب و کاربران وردپرس استقبال می کند.
۳۴- الهام بخش بودن:
وردپرس برای توسعه دهندگان، طراحان وب و مدیران محتوایی ابزاری مناسب برای بروز و پیاده سازی ایده های نوآورانه و الهام بخش آن ها است. شما می توانید در هر کجای این کره خاکی، نوشته ها و ایده های خود را با کاربران دیگر، فراتر از مرزهای جغرافیایی به اشتراک بگذارید.
۳۵- بدون نیاز به بروز رسانی ناوبری:
از آنجا که بروز رسانی وردپرس رایگان است، شما نیاز به بروزرسانی ناوبری نخواهید داشت.
۳۶- دسته بندی نوشته ها:
اگر شما وب سایتی با نوشته های فراوان دارید حتما باید هر نوشته را دسته و یا دسته های خاصی قرار دهید. در وردپرس این کار به آسانی فراهم است، به طوری که حتی در بخش ارسال پست هم به آسانی می توانید دسته بندی جدید ایجاد کنید. پیشنهاد می کنیم نوشته های زیر را نیز مشاهده نمایید:
- نمایش نوشته های یک دسته بندی خاص در وردپرس
- اضافه کردن آیکن به دسته بندی های وردپرس
- تغییر نام دسته “دسته بندی نشده “در وردپرس
- انتخاب راحت دسته بندی های وردپرس با Intuitive Category Checklist
۳۷- بهبود امنیت:
اگر شما در حین نصب وردپرس مهارت کافی نداشته باشید احتمال هک شدن وب سایت شما هست. البته این احتمال نسبت به سایر سایت های مرسوم (که از وردپرس استفاده نمی کنند) کمتر است.
۳۸- دو راه ارتباطی با مخاطبان:
در وردپرس شما با پاسخگویی به سوال مخاطبانتان که از طریق بخش نظرات مطرح کرده اند و یا حتی تشکر از نظرات آن ها می توانی با آن ها تعامل داشته باشید. علاوه بر آن شما می توانید کاربران خود را تشویق کنید تا از استفاده از کلمات کلیدی هدف دار در نظراتشان استفاده نمایند. این کار منجر به بهبود نتایج جستجو خواهد شد.
۳۹- افزایش اعتبار و نفوذ:
وردپرس به شما این امکان را می دهد تا همواره محتوای وب سایت خود را بروز نگه دارید. این ویژگی منجر به افزایش اعتبار و نفوذ شما میان مخاطبانتان خواهد شد.
۴۰- آرشیو خودکار:
این ویژگی به شما این امکان را می دهد تا به راحتی دیتابیس خود را تعمیر کرده و یا آن را بهینه سازی یا بازیابی کنید. همچنین توسط این ویژگی از دیتابیس خود می توانید به راحتی پشتیبان تهیه کنید. جهت آشنایی بیشتر با این ویژگی نوشته های زیر را می توانید مطالعه نمایید: