آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین (Direct Admin)

  • توسط محمدرضا اربابی
  • ۷ سال پیش
  • ۰

در این پست قصد دارم تا نصب وردپرس در دایرکت ادمین را به شما آموزش دهم.بدون هیچ توضیح اضافه و تکلف وارد اصل مطلب می شوم. ابتدا نسخه ی وردپرسی که می خواهید نصب کنید را دانلود نمایید. پس از دانلود یک فایل به صورت zip در سیستم شما ذخیره می شود! شما باید فایلی را که دانلود کردید در host خود آپلود کنید. بنابراین وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید و روی file manager کلیک کنید!

1

حال لیستی از تمامی فایل ها و پوشه ها را مشاهده می کنید, به دلیل آن که همه ی محتوای سایت شما در پوشه public_html قرار می گیرد وردپرس را در آن نصب می کنیم , پس وارد آن شوید.

2

اگر قصد دارید وردپرس را از نو در دایرکت ادمین نصب کنید (به دلیل اهمیت تاکید میکنم چون این پوشه حاوی تمامی اطلاعات سایت شماست اگر قصد دارید از نو وردپرس را نصب کنید) می توانید محتوای این پوشه را پاک کنید ,دقت کنید محتوای آن نه خود آن! حال شما باید فایل zip وردپرسی را که دانلود کردید در این قسمت (پوشه public_html ) آپلود کنید برای این کار شما بعد از اطمینان از این که داخل پوشه public_html هستید روی Upload file to current directory کلیک کنید.

3

حال پنجره ای باز می شود که شما باید وردپرسی را که دانلود کرده اید از اینجا انتخاب کنید. و بعد از انتخاب کردن روی آپلود فایل در پایین صفحه کلیک کنید.

4

بعد از آپلود وردپرس پیغامی را دریافت می کنید مبنی بر این که فایل شما به موفقیت آپلود شد, سپس روی Here کلیک کنید

5

به صفحه مورد نظر منتقل می شوید حال باید فایل فشرده وردپرس را باز ( extract ) کنید برای اینکار روی Extract کلیک کنید

6

سپس باید به پوشه public_html بروید تا همانند تصویر زیر را مشاهد کنید.

7

همان طور که در تصویر مشاهده می کنید وردپرس شما در پوشه وردپرس قرار دارد، اما این اشتباه است شما باید تمامی فایل های این پوشه را به پوشه public_html انتقال دهید برای این کار مطابق تصاویر زیر عمل کنید:

8

9

10

ساخت دیتابیس (ِData Base) در دایرکت ادمین(Direct Admin)

خب انتقال فایل های وردپرس به نحو احسنت انجام شد. اما برای هر سایت باید دیتابیس یا همان بانک اطاعاتی برای ذخیر داده ساخت برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

ابتدا وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید, سپس از قسمت User account وارد My SQL بشوید.

1

در این مکان تمام دیتابیس هایی را که ساخته اید می توانید مشاهده کنید.حال برای ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین شما باید روی Create کلیک کنید

2

حال صفحه جدیدی برای وارد کردن مشخصات دیتابیس برای شما باز می شود. توجه داشته باشید که اطلاعاتی را که در این قسمت وارد می کنید در صفحه نصب ورپرس احتیاج پیدا می کنید، بنابراین آنها را یادداشت کنید.

نکته امنیتی:  سعی کنید از پسوورد بی معنی (ترکیبی از حروف عدد) استفاده کنید چرا که برای امنیت سایت شما خیلی ضرروری است.

3

۱-نام دیتابیس: همان نام پایگاه داده شماست که اگر bt انتخاب کنید به test_bt تغییر میکند.

۲- نام کاربری یا User name شماست.

۳-رمز عبور شما است (سعی کنید که تصادفی و دشوار باشد)

۴- تکرار رمز عبور

حال بر روی create کلیک کنید تا دیتابیس به مشخصات مورد نظر ساخته شود.

4

حال دیتابیس شما ساخته شد، پس باید سایت خود را باز کنید و اطلاعات وردپرس را در این قسمت وارد کنید. آدرس سایت خود را وارد نمایید تا مراحل نصب آغاز شود.

اگر می خواهید که فایل wp-config-sample.php را به فایل wp-config.php تغییر ندهید می توانید مشخصات پایگاه داده را به آن اضافه کنید و سپس آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید. وقتی که سایت خود را وارد می کنید با پیغامی روبه رو می شوید که دیتابیس موجود نیست بر روی ساختن پرونده پیکربندی کلیک کنید.

11

حال پیغام زیر را مشاهده خواهید کرد که باید اطلاعات را وارد کنید

12

اطلاعات را باتوجه به دیتابیسی که به وجود آورده اید وارد کنید و بر روی بفرست کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید.

13

حال مطابق با سلیقه تان اطلاعات سایت خود را در فرم وارد کنید. توجه شود که هرگز شناسه کاربری ادمین و مشتقات ادمین را وارد نکنید چرا که به راحتی حدس زده می شود.

14

و تبریک عرض میکنم به همین سادگی وردپرس نصب شد امیدوارم لذت برده باشید!

15

موفق باشید!

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

امام صادق علیه السلام می فرمایند :هرچيزى‏ زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش! یاد دهید تا یادبگیرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *