شما هم کنجکاوید که وردپرس تصاویر را کجا ذخیره می کند؟ خیلیها این سوال را به کرات از ما پرسیدند و میخواهند بدانند که چگونه کتابخانه پروندههای چند رسانهای شان را به طور مؤثرتر و کارآمدتری مدیریت کنند. در این نوشته به بیان پاسخ این مسئله خواهیم پرداخت.
وردپرس چگونه تصاویر را ذخیره می کند؟
وردپرس بطور پیش فرض یک سیستم داخلی برای مدیریت رسانهها مثل تصاویر، ویدیوها، موزیک، اسناد و … دارد که اجازه آپلود، مدیریت، ویرایش و یا حذف فایلها را از درون وردپرس می دهد.
به طور پیش فرض وردپرس تمام تصاویر و سایر رسانهها را در مسیر wp-content/uploads ذخیره می کند. همه آپلودها در پوشههایی با دسته بندی نام ماه و سال، سازماندهی می شوند. برای مثال، همه فایلهای آپلود شده در ماه July سال ۲۰۱۶ تو این مسیر ذخیره میشوند:
wp-content/uploads/2016/07
وردپرس اطلاعاتی هم در مورد فایلهای آپلود شده، در دیتابیس ذخیره می کند. این اطلاعات در جدول posts و به عنوان رکوردی که مقدار فیلد post_type آن برابر با attachment است ذخیره می شوند.
حذف فایل ها از سرور باعث نمی شود که اطلاعاتشان هم از دیتابیس پاک بشود. این فایل ها همچنان باقی خواهند ماند اما بصورت لینک خراب دیده می شوند.
اگه اطلاعات فایل ها را از دیتابیس پاک کنید، وردپرس دیگر آن ها را در کتابخانه پرونده های چند رسانه ای نشان نمی دهد، حتی اگه فایل ها همچنان روی سرور باقی مانده باشند.
تغییر نحوه ذخیره سازی عکسها و رسانهها در وردپرس
به صورت پیش فرض وردپرس اجازه تغییر محل ذخیره سازی رسانهها را از پنل مدیریت نمی دهد. تنها تغییری که می توانید ایجاد کنید، غیر فعال کردن سازماندهی پوشهها بر اساس ماه و سال هست که با رفتن به صفحه تنظیمات » رسانه می توانید انجام دهید.
به سادگی با برداشتن تیک گزینه “پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن” و ذخیره تغییرات، وردپرس از آن لحظه به بعد فایلها را به طور مستقیم در پوشه wp-content/uploads ذخیره می کند.
کاربران پیشرفته تر وردپرس می توانند مسیر دیگری را به جای مسیر پیش فرض برای ذخیره رسانهها تنظیم کنند که به زودی آموزش این کار را هم از سایت wprahnama.com برایتان فراهم خواهیم آورد.
سازماندهی تصاویر در وردپرس
وردپرس اجازه استفاده از پوشههای سفارشی یا شخصی را موقع آپلود تصویر یا رسانه جدید نمی دهد. این موردکمی کار را برای سازماندهی رسانهها تحت یک پوشه بندی مرتب، سخت می کند.
به هر حال، می توانید از برچسب گذاری روی تصاویر برای مدیریت بهتر آن ها استفاده کنید. پلاگینهای گالری وردپرس مثل Envira Gallery، کار مدیریت تصاویر را با آلبومها و برچسبها، آسان می کند.
امیدواریم این مقاله، درک بهتری از سیستم مدیریت تصاویر و رسانهها در وردپرس ارائه داده باشد. اگه نظر یا سوالی در این مورد دارید، خوشحال می شویم با ما از طریق نظرات، در میان گذارید.
سلام
ممنون از مقاله خیلی خوبتون
یک سوال داشتم و اونم اینکه من فایل های ویدئویی سایتم بصورت پیش فرض ورد پرس ذخیره شده اند میخام همه را در یک پوشه ویدئو ها دخیره کنم چطور اینکار را انجام بدم که مشکلی پیش نیاد چون میخام همه فایل های ویدئوی ام که حدود ۴۰ تا است را در یک پوشه ذخیره کنم که اگر لازم شد انها را در یک فرصت دیگر بتونم روی یک هاست دانلود بزارم تا از فضای هاست اصلی ام استفاده نکند
منظوره پست هایی است که قبل در سایت گذاشتیم
بازم ممنون از وقتی که برای ما می گذارید
سلام روز بخیر
ممنون از حمایت شما
دو راه حل برای شما پیشنهاد دارم:
۱ / از افزونه های نمایش فیلم میتونید استفاده کنید.بدین صورت که کلیه فیلم ها رو داخل پوشه ای در مکان دلخواه قرار داده و لینک هر فیلم رو
در صفحه مورد نظر با کمک افزونه فراخوانی کنید.
۲/ از افزونه آپارات استفاده کنید.بدین صورت که فیلم ها داخل سایت آپارات آپلود شوند و توسط افزونه صدا زده می شوند که در این صورت فضایی
از هاست شما اشغال نمی شود و رنک سایت شما بهبود پیدا می کند.
باز اگر توضیحات تکمیلی لازم است از قسمت تماس با ما در ارتباط باشید.