با توجه به اینکه وردپرس در ابتدا برای بلاگینگ و به طور کلی وب سایت های محتوا محور، ساخته شده است، یکی از امکانات اصلی آن گرفتن چندین رونوشت و بک آپ  از هر مطلب است .  همچنین مطالب حذف شده در سطل زباله برای چند روز (به  طور پیش فرض یک ماه) نگه داری می شود.

اما بسیاری از صاحبان وب سایت نیازی به این دو  امکان نداشته و وجود آنها فقط سرعت لود سایت را پایین می آورد و پایگاه  داده را شلوغ می کنند! مخصوصا بسیاری از سایت ها که صرفا بر پایه وردپرس هستند و هر پست در پایگاه داده آنها به معنای یک پست و مطلب نوشتاری نویسنده نیست. مثلا سایت های آگهی مشابه سایت دیوار که این روزها سرویس بر پایه وردپرس شان بسیار متداول شده است. در اینجا به نحوه غیر فعال سازی این دو مورد می پردازیم.

غیر فعال سازی رونوشت ها:

فایل wp-config.php را بازکرده و بعد از خط:

define('WP_DEBUG', false);

کد زیر را اضافه کنید:

define('WP_POST_REVISIONS', false );

غیر فعال سازی سطل زباله :

در همان فایل wp-config.php بعد از خط مربوط به رونوشت ها ( یا اگر مرحله اول را انجام ندادید، بعد از  همان خط WP_DEBUG ) کد زیر را اضافه کنید:

define('EMPTY_TRASH_DAYS', 0);

پس از این ، دیگر در رابط کاربری وردپرس بخش های مربوط به رونوشت ها و سطل زباله را مشاهده نمی کنید.