آموزش تغییر رمز وردپرس از پایگاه داده با phpmyadmin

می خواهید وارد پنل مدیریت وردپرس شوید اما رمز ورود خود را فراموش کردیده اید؟ به هر دلیلی نمی توانید از بازیابی رمز با استفاده از ایمیل استفاده کنید؟ آیا از راه سوم اطلاع دارید؟ با ما همراه باشید، تا روش دیگری را برایتان معرفی کنیم.

تغییر رمز از phpMyadmin

تمامی اطلاعات سایت (شامل فایل ها نمی شود) در پایگاه داده ذخیره می شوند و می توانید با دسترسی به پایگاه داده آنها را تغییر دهید. بنابراین یعنی می توانید رمز فراموش شده خود را نیز تغییر دهید.

اولین کاری که باید انجام دهید، مشخص کردن پایگاه داده وردپرس است. اگر بر روی هاست چندین پایگاه داده داشته باشید و از نام مشخصی استفاده نکرده باشید؛ می توانید فایل wp-config.php را باز کرده و از خط define(‘DB_NAME’, ‘yourdbname’); نام دیتابیس را مشاهده کنید.

اکنون از طریق پنل هاست به قسمت phpMyAdmin مراجعه کنید.

databases

همانطور که مشاهده می کنید، در منوی سمت چپ فهرست پایگاه داده های هاست خودتان را می توانید مشاهده کنید. از لیست نشان داده شده بر روی پایگاه داده وردپرس کلیک کرده و سپس بر روی جدول wp_users کلیک کنید.

اطلاعات مربوط به تمامی کاربران سایت در این جدول نگه داری می شود. بر روی گزینه edit مربوط به شناسه خودتان کلیک کنید تا صفحه ای مانند زیر نشان داده شود.

wp_users

در این صفحه به دنبال ستون user_pass برگردید، رمز شما در این ستون نگه داری می شود. در صورتی که با کدنویسی آشنا نباشید احتمالا با مشاهده رمز تعجب کرده و حتی فکر کنید که هک شده اید! اما نگران نباشید، مقداری که مشاهده می کنید، توسط خود وردپرس و با الگوریتم MD5 تولید شده است.

مقدار قبلی را پاک کرده و رمز جدید خود را وارد کنید. اما قبل از اینکه تغییرات را ذخیره کنید، می‌بایستی شما اینبار خودتان کار وردپرس را انجام دهید و رمز را کدگذاری کنید. همانطور که در تصویر فوق مشخص کرده اید در ستون user_pass، بر روی کادر Function کلیک کنید و از لیست نمایش داده شده گزینه MD5 را انتخاب کنید.

حال می توانید از پایین صفحه بر روی دکمه GO کلیک کنید تا رمز جدید جایگزین شود و بدون مشکل به ناحیه مدیریت وردپرس وارد شوید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

از زمانی که اولین سایت خودم رو با وردپرس راه اندازی کردم به این سیستم مدیریت محتوا علاقه مند شدم و برای راه اندازی اکثر سایت ها از اون استفاده کردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *