معرفی افزونه Bulk Page Creator وردپرس

برای طراحان وردپرس که می خواهند یک سایت برای بررسی قالب و یا افزونه های خود داشته باشند، متن برگه ها از اهمیت بالایی برخوردار نیست اما برای اینکه وب سایت ظاهر مناسبی داشته باشد، به این گونه برگه ها نیاز دارند.

برای اینکه طراحان و توسعه دهندگان وردپرس وقت خود را صرف چنین کارهایی نکنند افزونه هایی مانند Bulk Page Creator وجود دارد که می توان با استفاده از آنها به راحتی چندین برگه را به صورت گروهی و همزمان ارسال کرد.

برای استفاده از این افزونه ابتدا آن را از مخزن افزونه های وردپرس دریافت کرده و بر روی سایت خود فعال کنید.

پس از فعال سازی گزینه ای به نام Bulk Page Creator به قسمت تنظیمات در پنل مدیریت وردپرس اضافه می شود که با کلیک بر روی آن به صفحه مدیریت افزونه منتقل خواهید شد.

bulk-page-creator

در قسمت مدیریت افزونه می توانید لیست برگه های منتشر شده خود را مشاهده کنید. پایین‌تر از آن قسمت مهم افزونه که ما می خواهیم با آن کار کنیم، یعنی Add pages وجود دارد.

تیگ گزینه Multiple Pages mode را بزنید تا بتوانید برگه ها را یکجا ایجاد کنید. برای این کار کافیست تا در قسمت Page Name نام برگه های خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که برای جداسازی باید از کاما ( , ) استفاده کنید.

Parent برگه مادر را مشخص می کند که در حالت پیشفرض گزینه ای انتخاب نشده و تمامی برگه هایی که ایجاد می کنید خودشان برگه مادر خواهند بود. در صورتی که بخواهید برگه ها زیر مجموعه یک برگه باشند، می توانید نام برگه مورد نظر را از لیست انتخاب کنید. در آخر بر روی Add Page کلیک اضافه کنید.

اما برای درج متن در صفحات باید چه کرد؟

در صورتی که مراحل فوق را انجام بدهید، افزونه تنها برگه هایی خالی و با یک عنوان را ایجاد خواهد کرد. بدین منظور اگر بخواهید که برگه ها نوشته ای نیز داشته باشند گزینه Create Empty Pages را به Set Pages Content تغییر دهید تا فیلد درج متن به صفحه اضافه شود.

در کادر نمایش داده شده می توانید یک متن ساده را تنها جهت خالی نبودن صفحه وارد کنید. البته محتوای برگه ها را بعدها می توانید تغییر دهید.

پس از اینکه تمامی موارد گفته شده را انجام دادید، بر روی دکمه Update Site کلیک کنید تا برگه ها ایجاد شوند. توجه داشته باشید با زدن دکمه Add Page تنها برگه ها به فهرست خود افزونه اضافه شده و در سایت ذخیره نخواهند شد، بنابراین فراموش نکنید که کار اصلی و ذخیره سازی نهایی با کلیک بر روی Update Site صورت می گیرد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

از زمانی که اولین سایت خودم رو با وردپرس راه اندازی کردم به این سیستم مدیریت محتوا علاقه مند شدم و برای راه اندازی اکثر سایت ها از اون استفاده کردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.