- ۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس – بخش اول
- ۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس – بخش دوم
- ۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس – بخش پایانی
با شما هستیم با دلایل قانع کننده ۴۱ تا ۶۵ برای استفاده از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت از سری مقالات “۶۵ دلیل قانع کننده برای استفاده از وردپرس”
لطفا تا انتهای این نوشته نیز با ما همراه باشید.
۴۱- پیوند خودکار:
پیوند محتوا در وردپرس کاری آسان است. در وردپرس پیوند محتوای شما به منابع بیرونی نظیر خوراک RSS و یا ارسال محتوا به سایت های مختلف دیگر می تواند به صورت خودکار انجام گیرد. برای این کار کافی است افزونه های مورد نیاز را نصب کنید و تنظیمات لازم را انجام دهید.
۴۲- ارسال نوشته در یک مرحله:
برای ارسال محتوا د وردپرس نیاز نیست نگران انجام تنظیمات دستی برای ارسال پست از طریق سرورهای FTP باشید. وردپرس این امکان را برای شما فراهم آورده است که از طریق پیشخوان وردپرس، با چند کلیک ساده، محتوای خود را به سرعت ارسال کنید. در زیر به چند نوشته مرتبط با مدیریت بخش نوشته های سایت اشاره شده است که مطالعه آن ها خالی از لطف نیست.
- ۵ افزونه وردپرسی که به کاربران اجازه ارسال نوشته می دهد
- نمایش محتوای نوشته فقط برای کاربران عضو سایت وردپرس
- چگونه نوشته های مناسب برای وبلاگ وردپرسی خود بنویسید
- آموزش ایجاد نوشته ثابت و ترفندهای آن در وردپرس
۴۳- کنترل کامل بر نقش های کاربری:
حتی اگر در وب سایت شما نقش های کاربری متعدد نظیر نویسنده و مدیر فروش فعالیت کنند، در نهایت این شما (مدیر کل) هستید که تصمیم گیرنده نهایی هستید و بر تمام تصمیمات و فعالیت ها نظارت و کنترل دارید.
۴۴- افزایش کارایی با کاهش هزینه ها:
وردپرس با امکانات و ویژگی های فراوانی که دارد به کاربران این اجازه را می دهد تا بدون نیاز به استخدام طراح و توسعه دهنده وب، وب سایت خود را راه اندازی کنند. و این به معنای افزایش کارایی و کاهش هزینه ها است.
۴۵- بروزرسانی رایگان:
بر خلاف بسیاری از نرم افزارها و خدمات مرتبط با طراحی وب که هم خودشان و هم بروزرسانی شان نیازمند پرداخت هزینه هستند، نصب وردپرس و بروزرسانی آن کاملا رایگان است.
۴۶- ذخیره سازی خودکار:
به کمک این ویژگی بسیار مفید و کاربردی دیگر نگران از دست دادن محتوای تایپ شده در ویرایشگر وردپرس نباشید. اگر در حین تایپ و یا انتشار محتوا اینترنت شما قطع شود و یا اشتباها صفحه اینترنتی مربوط به ویرایشگر را ببندید به کمک این ویژگی محتوای خود را می توانید بازیابی کنید. البته در وردپرس امکان تعیین بازه زمانی برای ذخیره سازی خودکار فراهم است. برای آشنایی با نحوه انجام این کار پیشنهاد می کنیم نوشته تعیین حداکثر ذخیره خودکار نوشته های وردپرس را مشاهده نمایید.
۴۷- نمایش متناسب محتوا:
با توجه به این که وردپرس در ابتدا مبتنی بر وبلاگ نویسی بود و پس از آن توسعه یافت، طراحی و ارائه پوسته های مرتبط با انواع محتواهای متنی و چند رسانه ای رواج زیادی داشته است. به همین دلیل شما بر اساس نوع وب سایت و محتوای مربوط به آن می توانید از پوسته های موجود استفاده نمایید.
۴۸- روند یکپارچه سازی آسان
نصب انواع افزونه ها بر روی وردپرس آسان خواهد بود. شما به راحتی می توانید افزونه ها, ابزارهای مهم و انواع پلتفرم های شبکه های اجتماعی را نصب کنید و از یکپارچه سازی مناسب و بدون مشکل آن ها بر روی وردپرس لذت ببرید.
۴۹- پوسته های شیک:
برخی پوسته های ارائه شده برای وردپرس واقعا حرفه ای و شیک هستند؛ به طوری که ممکن است برای مدت زمانی کاربر محو گرافیک و امکانات پوسته سایت وردپرسی شما شود.
۵۰- جامعه گسترده:
در صورتی که شما نیاز به کمک حرفه ای در کار با وردپرس داشته باشید به مدت جامعه گسترده وردپرس که منجر به گستردگی ارائه خدمات آن نیز شده است می توانید مشکل خود را به راحتی حل کنید. برای این کار می توانید به صورت رایگان از راهنمایی های موجود استفاده کنید. البته چنان چه خدمات خاصی مد نظرتان باشد می توانید با پرداخت هزینه به متخصصان وردپرس به آن چه که در ذهن دارید برسید.
۵۱- محافظت از هک و اسپم:
وردپرس وب سایت شما را از انواع حملات سایبری که در وب سایت های مختلف رایج است، ایمن نگه می دارد. جهت آشنایی بیشتر با راه های افزایش امنیت و مقابله با هک پیشنهاد می کنیم نوشته ها و مقالات مرتبط با امنیت وردپرس را بخوانید. همچنین جهت آشنایی با افزونه های ضد اسپم پیشنهاد می کنیم نوشته معرفی ۲۵ افزونه ضد اسپم در وردپرس را مطالعه نمایید.
۵۲- پنل مدیریتی آسان:
به دلیل رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) مناسب کنترل پنل یا پیشخوان وردپرس، کار با آن برای کاربران آسان و لذت بخش خواهد بود. البته اگر احساس می کنید که به برخی از گزینه های پیشخوان نیازی ندارید و باعث سردرگمی تان می شود، می توانید از نوشته نحوه حذف آیتم های منوی پیشخوان وردپرس برای نحوه حذف آیتم های مورد نظرتان کمک بگیرید. همچنین مطالعه نوشته های زیر خالی از لطف نمی باشد:
- معرفی ۱۰ عنصر کلیدی پیشخوان وردپرس برای مبتدیان
- ۱۰ کد مفید functions.php برای مدیریت پیشخوان وردپرس
- نمایش گزارش فعالیت ها در پیشخوان وردپرس با افزونه Activity Log
اگر در کار با منوی پیشخوان وردپرس دچار سردرگمی و یا مشکلاتی هستید سری آموزشی آموزش پیشخوان وردپرس (مدیریت وردپرس) کمک زیادی به شما خواهد کرد.
۵۳- محبوبیت در گوگل:
شاید قانع کننده ترین دلیل استفاده از وردپرس سئوی خوب وب سایت های ساخته شده با وردپرس به کمک افزونه های قدرتمندی است که بر روی وردپرس نصب می شوند. کسب رنک بالا در گوگل نسبتا کاری آسان خواهد بود. در اینجا به چند نمونه از افزونه ها و ابزارهای مرتبط با گوگل اشاره می شود:
- اضافه کردن دکمه گوگل پلاس وان (Google +1) به نوشته های وردپرس
- افزودن موتور جستجوگر گوگل به وردپرس
- آموزش ستاره کردن مطالب وردپرس در گوگل
- آموزش کامل ساخت خبرنامه با FeedBurner گوگل در وردپرس
- ۵ افزونه برتر برای اضافه کردن نقشه گوگل در وردپرس
- نحوه اضافه کردن فونت های گوگل به ویرایشگر وردپرس
- ۲۱ افزونه گوگل برای وردپرس
۵۴- یکپارچه سازی با نرم افزارهای مختلف:
وردپرس توانسته است با نرم افزارها و ابزارهای مهمی نظیر Google Maps، Sound Cloud و YouTube یکپارچه سازی شود.
۵۵- دسترسی بر روی سرورهای مختلف:
وردپرس قابلیت نصب شدن بر روی سرورهای ویندوز و لینوکس را دارد.
۵۶- مبتنی بر ابر (Cloud):
از آنجایی که وردپرس مبتنی بر ابر یا همان Cloud است امکان ویرایش آن در هر جایی و با هر وسیله ای که امکان اتصال به اینترنت را دارد، فراهم است. برای انجام این کار نیاز به استفاده از نرم افزار خاصی نمی باشد.
۵۷- افزونه های فرم تماس:
ارتباط با کاربران و مخاطبان سایت از مهمترین بخش های سایت است که منجر به رضایت کاربران و پیشرفت سایت می شود. در وردپرس به کمک افزونه های زیادی که برخی از آنان واقعا قدرتمند هستند شما به راحتی می توانید فرم های تماس سفارشی خود را ایجاد کنید تا کاربران بدون استفاده از ایمیلشان به راحتی با شما در تماس باشند. ما در این نوشته به چند نمونه از بهترین و مطرح ترین فرم های تماس اشاره می کنیم:
۵۸- نگه داری آسان:
وقتی شما سایت خود را بر روی وردپرس ایجاد می کنید، به لطف افزونه ها و تم های رایگان و غیر رایگان بی شمار نگرانی در مورد نگه داری سایتتان نخواهید داشت.
۵۹- استفاده توسط میلیون ها کاربر:
در حال حاضر از کسب و کارهای کوچک و متوسط گرفته تا کسب و کارهای بزرگ زیادی، برای توسعه متکی به وردپرس هستند. گواه این ادعا استفاده میلیون ها کاربر از وردپرس است.
۶۰- افزونه های امنیتی فراوان:
وردپرس به افزونه های امنیتی فراوانی مجهز شده است که فعالیت های وب سایت را مانیتور می کند و بدین ترتیب مانع بسیاری از حملات اینترنتی می شود. همچنین به کمک این افزونه ها شما می توانید از فعالیت های مشکوک صورت گرفته علیه وب سایتتان در زمان کمی اطلاع پیدا کنید و اقدامات لازم را انجام دهید.
۶۱- گذرواژه های امن:
وب سایت های وردپرسی بسیار امن و مطمئن در نظر گرفته شده اند. به همین دلیل شما می توانید با استفاده از رمز عبورهای قوی آن را تا حد زیادی تامی کنید. البته حتما اطمینان حاصل کنید که رمز عبور انتخابی تان به اندازه کافی قوی، پیچیده و غیر قابل رمز گشایی است.(ازترکیب حروف کوچک و بزرگ، اعداد و نمادها استفاده کنید و از گذاشتن رمزهای ساده نظیر شماره تلفن،تاریخ تولد و … جدا اجتناب کنید.)
۶۲- پرداخت امن / SSL:
وب سایت های وردپرسی بر اساس گواهی نامه های SSL و یا HTPS رمزگذاری شده اند. این مسئله تضمین می کند که داده های در حال جابجایی کاملا رمزگذاری شده و امن هستند.
۶۳- تجارت الکترونیک قابل اعتماد:
در وردپرس چند افزونه مطرح برای راه اندازی حرفه ای فروشگاه اینترنتی وجود داد که معروف ترین آن، ووکامرس نام دارد. شما به کمک این افزونه ها قادر خواهید بود تجارت الکترونیکی امنی را راه اندازی کنید.
۶۴- انجمن های پشتیبانی:
هر چند استفاده از وردپرس آسان است اما ممکن است مشکلات و سوالات زیادی برای کاربران آن به وجود بیاید. با این حال به دلیل وجود انجمن های گسترده پشتیبانی جای نگرانی نبوده. شما با مطرح کردن سوالتان در این انجمن ها در زمان کمی به راه حل مناسبی دست پیدا خواهید کرد.
۶۵- نصب در مدت زمان کم:
مدت زمان نصب وردپرس بسیار کم و در حدود ۵ دقیقه است. این در حالی است که مدت زمانی که طول می کشد جومولا و دروپال نصب شوند، حدود ۱۰ دقیقه است. و لین بدان معنا است که وردپرس پلتفرمی ایده آل برای استفاده کاربران، خصوصا در کسب و کارهای کوچک و فریلینسرینگ است.
امیدواریم از این مقاله بهره کافی برده باشید وتوانسته باشیم شما را در انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا کمک کرده باشیم.